Asociaţia Studenţilor la Economie Agroalimentară şi a Mediului (ASEAM), se obliga sa protejeze si sa respecte datele personale ale fiecarui voluntar, beneficiar si partener al nostru, asigurandu-se ca acestia stiu oricand ce date avem, cum le procesam si ce drepturi au asupra lor.

Participantii evenimentului sunt de acord cu utilizarea si prelucrarea datelor personale, pentru viitoarele informari, rezultate din prezenta declaratie.

Principalele date personale solicitate sunt: numele, prenumele, varsta, adresa de e-mail, numar de telefon. In functie de natura evenimentului, datele solicitate se pot modifica.

ASEAM nu preia/cumpara/vinde date de la/catre terte parti. Datele sunt colectate in baza acordului exprimat de tine, realizarea misiunii asociatiei sau evenimentului, obligatii legale sau contractuale.

Pentru stocarea datelor folosim ca servicii: Google Apps / Drive. Stocarea datelor se realizeaza in scopul pentru care am primit acordul de colectare, iar accesul la acestea este oferit doar catre persoanele care au sarcini directe in atingerea acului scop.

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai jos sunt VOLUNTARE. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuită către ASEAM. Notificarea de revocare a consimțământului poate fi realizată prin e-mail (contact@aseam.ro).

Drepturi pe care voluntarii/participantii la eveniment le au:

  • Solicitarea modificarii, portarii sau eliminarii datelor furnizare
  • Solicitarea informarii privind datele personale proprii detinute de catre ASEAM
  • Dreptul la informare in cadrul evenimentelor